menu Home Wie ben ik Wat doe ik Blog Contact
Yellow Socks

eigen ondernemert

In februari van dit jaar heb ik na 11 jaar afscheid genomen van KLM. Het waren mooie en bewogen jaren! Veel geleerd, mooie mensen ontmoet, fijn samengewerkt, veel gelachen en ook weleens een traan gelaten. Deze periode heeft mij dichter bij mijzelf gebracht, ondanks dat het voor mij niet altijd duidelijk was waar ik heen ging, en wanneer ik dat dan wel wist, hoe ik daar dan ging komen.
Soms kun je alleen ergens komen wanneer je weet wat je vertrekpunt is. Weten wie je bent, weten wat je drijfveren zijn, weten wat je kwaliteiten en talenten zijn, is voor mij niet altijd vanzelfsprekend geweest en tegelijkertijd zo onontbeerlijk. Teruggaan naar je vertrekpunt helpt om te bepalen waar je naartoe wilt. En dat is exact wat ik heb gedaan.

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest om mijn vertrekpunt ('point of origin' of oorsprong) weer te vinden, weer in contact te komen met mijzelf. Het is tegelijkertijd een mooie maar ook pijnlijke reis (terug) geweest. Zelfbewust worden en mijzelf accepteren zoals ik ben; daar horen ook mijn minder sterke kanten bij! En van daaruit weer in verbinding komen, er mogen zijn, mijzelf ontwikkelen, groeien, plezier hebben, in mijn kracht komen. Dit heeft mij doen besluiten om als coach en loopbaanbegeleider aan de slag te gaan.

Sinds 1 april jl. ben ik dan, op z'n Rotterdams gezegd, 'eigen ondernemert'. Onder de noemer YELLOWSOCKS coaching & advies houd ik mij o.a. bezig met coaching en loopbaanbegeleiding van professionals. Doen wat werkt, is mijn motto.

Hoewel ik nog niet alles heb uitgedacht, heb ingevuld en heb uitgewerkt, sla ik nu toch al mijn vleugels uit en maak ik nu de spreekwoordelijke sprong. Je kunt alleen leren vliegen door het te doen, toch? En dat doe ik vooral op mijn eigen manier en wat voor mij werkt. Doen wat werkt dus!

‹ Vorige pagina