menu Home Wie ben ik Wat doe ik Blog Contact
Yellow Socks

Onno Schrijft

Ik schrijf graag. Om je van kennis te voorzien, te inspireren met ervaringen en voorbeelden, of gewoon om je te vermaken.
Altijd vanuit mijn persoonlijke en professionele visie. Ik wens je veel leesplezier!

Oplichterssyndroom

Ik heb in mijn arbeidsverleden regelmatig te horen gekregen dat ik zelfverzekerd overkom, een harde werker ben en succesvol ben in de dingen die ik doe. Fijn natuurlijk, steek dat maar in je zak! Dat zou je denken. Maar toch bekroop mij op momenten - meer dan mij lief was - het gevoel incompetent te zijn en had ik het ... Geplaatst op:

e-coachee aan het woord

Het afgelopen jaar heb ik mij naast face-2-face coaching gespecialiseerd in e-coaching. De afgelopen 6 weken ben ik met Maarten aan de slag geweest. Het type coaching waarvoor gekozen is in dit traject is mailcoaching. Maarten en ik kennen elkaar, dus dit ‘experiment’ was voor ons beiden in het begin een so... Geplaatst op:

E-coaching

Afgelopen november was ik met een aantal collega e-coaches op het landgoed De Horst in Driebergen voor de verdiepingsmodule specialisatie e-coaching verzorgd door het Europees Instituut. Als Certified eCoach wilde ik de verdieping in om mij verder te professionaliseren als e-coach. Maar wat is dat eigenlijk, e-coaching... Geplaatst op:

Kritische Karel

Afwijzing hoort nou eenmaal bij het solliciteren. Zo realistisch ben ik wel. En werken bij een organisatie of in een functie die uiteindelijk niet bij je blijkt te passen, levert naderhand alleen maar meer teleurstelling (en frustratie) op. Voor beide partijen.... Geplaatst op: